Akbank’tan Doktorlara Özel Kampanya

Akbank’ın başlattığı kampanya kapsamında mobilden Akbanklı olan doktorlar, nisan ayı itibarıyla yapacakları kredi kartı harcamalarının yüzde 50’sini iade olarak kazanacak. Kampanya kapsamında ayda en fazla 1.000 TL, toplamda 5.000 TL’ye varan iade kazanılabilecek.

 

Farklı meslek gruplarına yönelik sunduğu ürün ve hizmetlerle sektöründe fark yaratan Akbank, doktorlara özel ayrıcalıklar sunan kampanyasıyla da öne çıkıyor. 28 Mart 2024 Perşembe gününe kadar 1019DKTR kodu ile Akbank Mobil’den Akbanklı olan ilk 500 doktorun nisan ayı itibarıyla 5 ay boyunca yapacakları kredi kartı harcamalarının yüzde 50’si hediye olarak kartlarına geri yüklenecek. Kampanya kapsamında her ay en fazla 1.000 TL, toplamda ise 5.000 TL’ye varan iade kazanılabilecek. 

Bunun yanı sıra Akbank, doktorlara sunduğu birçok ayrıcalıkla bankacılık ürün ve işlemlerinde de kolaylık sağlıyor. Akbanklı doktorlara avantajlı doktor POS, Axess veya Wings kredi kartında ömür boyu kart aidat muafiyeti, ücretsiz para transferi, kiralık kasada %50 indirim, yurt dışı nakit çekim ücreti muafiyeti, kasko veya konut sigortası alımında %10’u iade olmak üzere doktorlara birçok indirim ve ayrıcalık sunuluyor. 

Kampanya ve ayrıcalıklarla ilgili ayrıntılı bilgi için: www.akbank.com/doktor ve Akbank Doktor Hizmet Paketleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.