Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

Allıance Healthcare Genel Müdürlüğü Görevine Selim Taşo Atandı

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen ilaç, medikal, sağlık ve güzellik ürünleri dağıtıcısı Alliance Healthcare’de üst düzey bir atama gerçekleşti.

Türkiye, ABD ve Avrupa’daki farklı şirketlerde geniş iş deneyimine sahip olan ve 4 yıldır Alliance Healthcare’de başarıyla görev yapan Selim Taşo, Alliance Healthcare Genel Müdürlüğüne atandı. Taşo, aynı zamanda geçiş döneminde CFO olarak da görev yapacak.

Selim Taşo Kimdir?

Selim Taşo, Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş. bünyesine 2013 yılı Temmuz ayında Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye, Mısır ve Cezayir’deki şirketlerden sorumlu CFO olarak katılmıştı.
1987 yılı Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Selim Taşo, ABD’deki Massachussetts Üniversitesi’nde MBA çalışmaları yaptı. ABD’den CFA ve CPA ünvanlarına sahip Taşo, Alliance Healthcare’e katılmadan önce IBM Türkiye’de CFO ve COO görevlerini yürüttü. Ayrıca Perakende Otomasyon Sistemleri’nde Yönetim Kurulu Başkanı, BPO Danışmanlık’ta Genel Müdürlük ve Tekfen Holding Tarımsal Sanayi Grubu’nda CFO olarak görev yaptı.
ABD’de 18 yıl boyunca, Ernst&Young bünyesinde denetim, vergi, birleşme ve satın almalar (M&A) konularında üst yönetim pozisyonlarında çalışan Selim Taşo, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mocco 5 yıl önce

Hayırlı olsun