Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener terörist

AnadoluJet Uçuşlarında  Kış Fırsatı

AnadoluJet başlattığı erken rezervasyon kampanyasıyla yolcularına 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunacak.

AnadoluJet’ten yapılan açıklamaya göre, AnadoluJet erken rezervasyon imkanı ile 20-25 Eylül tarih aralığında biletleme yapan tüm yolcularına 01 Kasım 2016 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı sunacak.



Kampanya 20 Ocak-06 Şubat 2017 tarihleri arasında icra edilecek uçuşlarda geçerli değildir. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası AnadoluJet’in yurt içinde uçuş yaptığı tüm noktalarda geçerli olup, KKTC uçuşları ile aktarmalı ve ortak uçuşları kapsamıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.