Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp tbmm Pandemi CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ATO Başkanı Gürsel Baran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer: Şimdi Birlik Ve Beraberlik Zamanı

Paralel terör örgütü tarafından gerçekleştirilen askeri darbe girişimi hakkında Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer yazılı bir açıklama yayımladı
Kamer yayınladığı yazılı açıklamada; Ülkemiz ve milletimizin ciddi bir tehditle karşılaştığı, demokrasimizin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı, bir hain kalkışma ile karşı karşıya gelmiş ve halkımızın dik duruşuyla Allah’a şükür bunu bertaraf etmiş bulunuyoruz.
Bizler böyle dik durdukça, birlik ve beraberliğimizi korudukça bizi kimse bölemeyecek ve yıkamayacaktır. Şimdi dayanışma zamanı, şimdi birlik ve beraberlik zamanı, şimdi vatanımıza ve milletimize sahip çıkma zamanıdır. İnanıyorum ki memleketimizin her köşesinde şu anda her kalp bu duyguyla atmaktadır.
Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a bu süreçteki dik duruşundan dolayı şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclis’imize ve siyasi partilerimizin liderlerini sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Vatanını seven, demokrasiye gönülden bağlı olan milli iradenin yanında olarak meydanlara sahip çıkan tüm vatandaşlarımızı, polisimizi, şerefli subay, astsubay, erbaş ve erlerimizi saygıyla selamlıyor, şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiden yana tavır alan basın yayın organlarımıza, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş dünyasının temsilcilerine gösterdiği kararlı duruştan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir ülkenin bir evladı olarak dün gece ülkemize sahip çıkan herkesle gurur duyuyorum. Demokrasi ve milli iradeye sahip çıkan aziz milletimiz sağ olsun, var olsun.
Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Hepimiz böyle tek yürek olduğumuz ve el ele verdiğimiz sürece geleceğimizin parlak ve yarınlarımızın aydınlık olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Yeter ki biz ülkemize, devletimize, milletimize ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edelim.
Vatanımıza ihanet eden bu hainleri milletimiz asla affetmeyecektir. Kendileri hukuk çerçevesinde en ağır cezaları alacaktır. Bizler de millet olarak bu hain ve kanlı darbe teşebbüsünü asla unutmayacağız ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkacağız.
Rabbim ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Milletimize ve devletimize zeval vermesin. Demokrasi şehitlerimizin mekânı cennet olsun, rabbim geride kalanlarına ve tüm ülkemize sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar versin dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.