Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener vakıfbank ihracat gündem özel vodafone

Atlasglobal, Medine ve Cidde'ye Uçuruyor

Atlasglobal Havayolları, dönemsel olarak charter uçuşlar düzenlediği Cidde ve Medine’yi tarifeli uçuş destinasyonlarına ekledi. Cidde ve Medine’ye gerçekleşen ilk uçuşlar için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törende, Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı.

Atlasglobal’in Cidde uçuşları Salı, Perşembe, Cumartesi günleri İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 10:25’te kalkarak 14:10’da Cidde’de oluyor; Cidde’den ise saat 15:30’da kalkarak 19:30’da İstanbul’a varıyor. Medine uçuşları ise Perşembe ve Cumartesi günleri İstanbul’dan 10:20’de kalkarak 13:45’te Medine’de oluyor; Medine’den ise 14:45’te hareket ederek 18:30’da İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in İstanbul – Cidde ve İstanbul – Medine destinasyonları arasında seyahat eden yolcular firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarından yararlanma hakkına sahip oluyor.

Atlasglobal’in Cidde ve Medine uçuşlarında İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden yurtiçinde Kayseri, Antalya, Gaziantep, İzmir, Adana ve Trabzon’a yurtdışında ise Kıbrıs, Erbil, Süleymaniye, Londra, Tiflis ve Bağdat’a aktarma alınabiliyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Cidde ve Medine’ye EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Cidde ve Medine uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.