Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

AXA Sigorta’dan Afet Açıklaması

AXA Sigorta, İstanbul’da yaşanan sel ve dolu sonrası, konutta meydana gelen dolu hasarlarında muafiyetin uygulanmamasını, servis yoğunluğu sebebiyle hasar tespiti yapamayanlar için adreslerinde destek verilmesini karara aldı.
 
Geçtiğimiz iki hafta boyunca İstanbul'da yaşanan yoğun yağış sonrasında AXA Sigorta, açıklama yaptı. Açıklamada bu dönemde gelen 5 binin üzerinde ihbar arasından 18 Temmuz’daki sel hadisesi sonucu oluşan konut hasarlarının yarısından fazlasının hızla ödendiği belirtildi. 27 Temmuz’da yaşanan dolu ve sel hadiseleri kapsamında ise yeni açılan dosyalara ilişkin ekspertiz çalışmalarının devam ettiği, onarım süreçlerinin sona ermesinin ardından tazminatların hızla karşılanacağı bildirildi.
 
Konuyla ilgili konuşan AXA Sigorta Hasar ve Tüm Operasyonlardan Sorumlu Başkan ve İcra Kurulu Üyesi Mert Ekitmen, “27 Temmuz’da yaşanan afet sonucunda konutlarda meydana gelen dolu hasarlarında muafiyet uygulamıyoruz. Ayrıca selde 1500 TL’ye kadar olan konut hasarlarında tazminat talebi olan sigortalılarımız da bu olaya özel olarak muafiyetten etkilenmeyecek” dedi.
 
İstanbul eksperlerinin sayıca yetersiz kaldığı noktalarda, anlaşmalı oldukları büyük il eksperlerinden takviyeler yapıldığını ekleyen Ekitmen, tespit, anlaşmalı servis yönlendirmesi veya sigortalı tercihine göre ekspres tazminat ödemesi uygulamalarını devreye aldıklarını söyledi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.