Öne Çıkanlar dokunulmazlıklar kaldırılacak mı 3 temmuz pazar gündemi 3 temmuz gündem özel Emniyet Merkezi 3 Temmuz Gündemi 3 temmuz hava durumu 3 temmuz kumpası nedir obezite olanların dikkat etmesi gerekenler ING Türkiye Kupasını kim kazandı

Bayraktar'ın Kazandığı Yalan Haber Tazminatı Şehit Çocuklarına

ANKARA(ANKA) - BAYKAR A.Ş. Başkanı Selçuk Bayraktar, bir medyanın yalan haberi dolayısıyla kazandığı tazminatı şehit çocuklarına bağışlayacağını açıkladı. Bayraktar, "Doğru işleri her zaman karalama, yalan ve iftirayla engellemek isteyenler olacak. Kimin maşası ve nerenin piyonu olduğu belli olmayan alçaklara aldırma! Hak bildiğin yolda eğilmeden, bükülmeden dosdoğru yürümeye devam et..." mottosunu paylaştı.



Selçuk Bayraktar, "Bize atılan bir iftira daha hukuktan döndü ve yalan olduğu tescillendi! ABC gazetesinin o dönemki yazarı Yılmaz Polat ve yöneticisi Merdan Yanardağ'dan kazandığımız manevi tazminatı, şehitlerimizin çocuklarına eğitim bursu olarak bağışlayacağız" dedi.

Mahkeme kararlarını da alıntılayan Bayraktar'ın verdiği bilgiye göre haksız kazanç elde etme algısını yaratan yalan haber nedeniyle hükümlüler 40 bin lira manevi tazminatı 2 yıllık faiziyle birlikte ödeyecekler.

Selçuk Bayraktar, konuyla ilgili sosyal medya mesajına "Doğru işleri her zaman karalama, yalan ve iftirayla engellemek isteyenler olacak. Kimin maşası ve nerenin piyonu olduğu belli olmayan alçaklara aldırma! Hak bildiğin yolda eğilmeden, bükülmeden dosdoğru yürümeye devam et..." cümlelerini de ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.