Öne Çıkanlar sinema abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak

Bireysel Emeklilik Başvuruları Artık Yapı Kredi Mobil’de!

Yapı Kredi, müşterilerinin finansal hizmetlere erişimini kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılan son yenilik ile birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başvuruları, Yapı Kredi Mobil’den de yapılabiliyor. Artık Yapı Kredi müşterileri, şubeye gitmeye gerek kalmadan Yapı Kredi Mobil üzerinden BES başvurularını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. BES için ödeme aracı olarak Yapı Kredi kartlarının kullanılması durumunda ise Yapı Kredi müşterileri hediye puan kampanyasından da faydalanabiliyor.

 

En iyi müşteri deneyimini hedefliyoruz

 

Yapı Kredi olarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için sınır tanımadan çalışmaya devam ettiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, konuyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: ‘‘Müşterilerimizin finansal ürünlerimize uzaktan erişimini önemsiyoruz. Tüm finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına sigorta ve emeklilik ürünlerinin geniş ürün yelpazesiyle tüm kanallarımızda yer alması için çalışıyoruz. Bu kapsamda dijital kanallar üzerinden verdiğimiz sigorta ve emeklilik hizmetlerinin çeşitliliğini her geçen gün daha da artırarak müşterilerimizi dijital kanallarımız aracılığıyla sigorta ve emeklilik ürünlerimizle buluşturuyoruz. Son olarak her geçen gün ilgi ve katılımın arttığı BES başvuru sürecini Yapı Kredi Mobil’e taşıdık. Dijital sigorta stratejimiz kapsamında, sigorta ve emeklilik ürünlerinde en iyi müşteri deneyimine ulaşmayı hedefliyoruz. Dijitale özel avantajlar ve kampanyalarla, bu kanalı sigorta ve emeklilik ürünlerinde müşterilerimiz için cazip hale getiriyoruz.’’

 

Bütün sigorta ve emeklilik ürünlerinde olduğu gibi BES’i de müşterilerine Allianz güvencesiyle sunduklarına dikkat çeken Ülgen, şu ifadeleri kullandı: “Müşterilerimiz, BES ile bugünden yapacağı birikimler sayesinde yüzde 30 devlet katkısından da faydalanarak gelecekteki yaşam standartlarını güvence altına alacak nakit birikimini elde etme şansına sahip olabiliyor. Bununla birlikte çalışma tempoları nedeniyle emeklilik günlerine erteledikleri birçok şeyi yapabilme olanağına kavuşabiliyor. Son yeniliğimiz ile Yapı Kredi Mobil’e taşıdığımız BES başvurusunu diledikleri yerden diledikleri zamanda zahmetsizce gerçekleştirebiliyorlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.