Öne Çıkanlar sinema abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak

Boyner'de Büyüme ve Yatırım Sürecine Devam

Boyner, değişim, büyüme ve yatırım sürecine Türkiye'deki en büyük mağazasını Harbiye Pangaltı’da açmaya hazırlık yaparak ve öz kaynaklarını 157 milyon TL artırarak devam ediyor.

Yeni Mağaza İçin Kolları Sıvadı 

Boyner, büyüme stratejisinin bir parçası olan yeni mağaza yatırımları için kolları sıvadı. İstanbul’un kalbi konumundaki Harbiye/Pangaltı’da yapımı süren 40 bin metrekare büyüklüğe sahip dev kompleks içindeki 13 bin metrekarelik özel alanı kiralayan Boyner, Türkiye’deki en büyük “çok katlı mağaza/department store”u açmak için çalışmalarını hızlandırdı. Mağazanın, kompleks inşaatının bitmesinin hemen ardından 2018 yılında açılması planlanıyor.

Öz Kaynaklarını 157 Milyon TL Artırdı
 
2015’te Katar merkezli Mayhoola For Investments’ın 885 Milyon TL’lik yatırımla %30,7 oranında ortak olduğu Boyner Grup, 2016’nın ikinci çeyreğinde grubun amiral gemisi konumundaki Boyner Büyük Mağazacılık öz kaynaklarını 157 Milyon TL artırdı. Boyner’in değişim ve büyüme sürecini desteklemek için yapılan öz kaynak artışıyla yeni yatırımların finansmanı hedefleniyor.
 
Yenilikler Devam Edecek
 
Boyner Genel Müdürü Deran Taşkıran, müşterilere yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatacak yenilik ve yatırımlara devam edeceklerini belirterek, “Boyner her alanda sürekli yenilenmeyi, müşterilerine yeni alışveriş deneyimleri yaşatmayı sürdürüyor. Daha fazla alanda ve mağazada müşterilerimizle beraber olmak; Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarıyla ve sadece Boyner’de bulunan özel markalarımızla daha fazla müşterimizi buluşturmak istiyoruz. Yaklaşık 30 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçecek Pangaltı’daki yeni mağazamız da bu hedef doğrultusunda çok önemli bir adım olacak” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.