Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Canbebe 14 Bin Anneye Ulaşacak

Avrupa'nın hijyenik ürünler devi Ontex Global’in markası Canbebe, “Anneler ile Geleceğe” isimli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

“Hiçbir anne bebeğini büyütürken fizyolojik ve pedagojik gelişimle ilgili bilgi yetersizliğinden eksik kalmamalı” fikrinden hareketle geliştirildiği açıklanan “Anneler ile Geleceğe” projesiyle Canbebe şehir şehir dolaşarak bebek gelişimine ilişkin birçok bilgiyi annelerle paylaşacak.  Proje kapsamında 9 ilde 14 bin anne ve anne adayına ulaşmak hedefleniyor.

Her Bebeğin Hakkı

Düzenlenen basın toplantısında projenin çıkış noktasını ve hedefini açıklayan Ontex Türkiye Genel Müdürü Burak Kayahan Canbebe Ailesi olarak her bebeğin biricik ve özel olduğunu düşündüklerini belirterek, “Şartlar ne olursa olsun her bebeğin kuru kalmaya, iyi bir beze sahip olma hakkı olduğunu düşünerek teknolojimizi, ürün alternatiflerimizi geliştiriyoruz. Her bebeğin o yumuşacık teninin kuru kalmaya hakkı olduğu gibi, her annenin de bebeğini büyütürken doğru bilgiye ulaşması gerektiğini düşünüyoruz. Canbebe Belçika merkezli Ontex Global’in çatısı altında büyüse de, Türkiye’de doğmuş bir markayız ve biz marka olarak kendimizi hep öncelikle Türk annelerine karşı sorumlu hissettik. Bu noktada da Anneler ile Geleceğe projesini geliştirdik” dedi.

3 Kıtada 115 Ülkeye İhracat

Bebek bezi pazarında 25 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Ontex Türkiye için ise Kayahan, “65 milyon dolarlık ihracata sahip Ontex Türkiye olarak Canped, Helen Harper ve gözbebeğimiz Canbebe markalarını bünyemizde bulunduruyoruz. 2012’de faaliyete geçirdiğimiz İstanbul Selimpaşa’daki fabrikamızda üretilen Canbebe’yi 3 kıtada, 59 ülkeye ihraç ediyoruz” diye konuştu.

Toplantıda Avrupa, Kuzey Afrika, Asya Pasifik’te toplam 20 üretim tesisiyle, 110’dan fazla ülkede 11 bin çalışanı olan dünyanın önde gelen hijyenik ürünler üreticisi Ontex Global’i anlatan MENA Pazarlama Direktörü Murat Elgün, “Bebekler dünyasında ayrıcalıkları kaldırmak misyonu ile her bebeğin kaliteli bebek bezi hakkı olduğu kadar her annenin de bebeğini büyütürken fizyolojik ve pedagojik gelişimle ilgili doğru bilgi sahibi olma hakkı olduğu fikrinden hareketle Anneler ile Geleceğe projesi için yola çıkıyoruz” dedi.

Uzmanlar Olacak

Verilen bilgiye göre Çocuk Gelişim Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt, Bebek Hemşiresi Esra Ertuğrul, Beslenme Uzmanı Yeşim Özden Gün’den oluşan uzman ekip yılsonuna kadar 9 ilde, 14 farklı lokasyonda 14 bin anne ve anne adayı ile buluşmayı hedefliyor. Seminerlerin moderatörlüğünü de tiyatro sanatçısı Seren Fosforoğlu gerçekleştirecek. Sanatçı ve her biri kendi alanında uzman isimler tüm illerde bebek büyütmeye yönelik bilgiler ve kendi annelik serüvenlerinden kesitler anlatarak annelerle beraber olacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.