Öne Çıkanlar terörist Covid19 Koronavirüs rusya abd chp Pandemi tbmm vakıfbank cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

CMC Turkey’de Genel Müdürlük Görevine Aytaç Aydın Atandı

Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketleri arasında bulunan ve Mid Europa Partners yatırımlarından biri olan CMC Turkey’de Genel Müdürlük görevine Aytaç Aydın getirildi. Aydın, CMC’deki görevine getirilmeden önce Odeabank’ta Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Aytaç Aydın Kimdir?
Bankacılık, finans, yüksek teknoloji ve danışmanlık alanlarında 15 yılı aşkın deneyime sahip olan Aytaç Aydın, 2000’de Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini ABD, Penn State Üniversitesi'nde aynı bölümde tamamlayan Aytaç Aydın, 2001-2005 yılları arasında ABD'de yer alan TriQuint Semiconductor firmasında Kıdemli Program Müdürlüğü görevini yürüttü. TriQuint Semiconductor’daki görevi sonrasında INSEAD & Wharton Graduate School of Business'ta MBA yapan Aytaç Aydın, Türkiye’deki kariyerine 2006 yılında McKinsey & Company şirketinde proje müdürü olarak başladı. Bankacılık sektörüne Vakıfbank’ta 2008 yılında Alternatif Kanallar, İş Geliştirme ve Operasyon'dan sorumlu Daire Başkanı olarak adım atan Aytaç Aydın, kariyerine 2010 yılında Finansbank'a İş Geliştirme ve Stratejiden sorumlu Grup Müdürü olarak devam etti. Aynı bankada 2011 yılında Operasyon ve Alternatif Dağıtım Kanalları'ndan sorumlu Koordinatör ve ardından Şube ve Merkezi Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Aytaç Aydın, 2014 yılından itibaren, OdeaBank A.Ş’de Süreç Geliştirme, Organizasyon, Operasyon ve Destek Hizmetleri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürdü.
 

CMC Turkey hakkında:
Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketlerinden ve Mid Europa Partners yatırımlarından biri olan CMC Turkey, dört bini aşkın çalışanıyla İstanbul, Malatya, Şanlıurfa, Rize ve Bayburt olmak üzere toplamda beş ayrı lokasyonda hizmet veriyor. Kendi sektöründe lider 80’in üzerinde iş ortağına, çağrı merkezi, sosyal medya ve bulut bilişim hizmetleri sunan CMC Turkey, başta Tele-Satış, Tele-Pazarlama, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetimi, Teknik Destek, Sosyal Medya olmak üzere, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturuyor. Bulut bilişimi Türkiye’de en yetkin kullanan teknoloji öncülerinden olan CMC Turkey, müşterilerinin her ihtiyacına çözüm odaklı yaklaşıyor.
Çok kanallı bir iletişim merkezi olarak, çağrı merkezi, sosyal medya, web (chat, mobil ve e-posta) kanallarını tek bir platformdan takip edebilen ve bütünleşik olarak yönetebilen CMC Turkey, sosyal medya alanındaki başarılarıyla da tüm dünyada dikkat çekiyor. Çağrı merkezi sektörünün uluslararası en prestijli organizasyonu olan Contact Center World tarafından düzenlenen, sektörün en iyilerinin belirlendiği yarışmanın, EMEA Bölgesi finallerinde, “En İyi Sosyal Medya Yönetimi” kategorisinde birincilik ödülünü alan CMC Turkey, başarısını bu ödülle de kanıtladı. CMC, uzman sosyal medya müşteri temsilcileri ile 7/24 monitoring ve itibar yönetimi hizmetini Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Arapça başta olmak üzere birçok dilde sunuyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.