Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs rusya abd chp Pandemi Covid19 tbmm vakıfbank gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

Code.Yapıkredi Ideathon’da Ödüller Sahiplerini Buldu

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, 27-29 Kasım 2020 tarihleri arasında ATÖLYE iş birliği ile düzenlediği 48 saatlik “Code.YapıKredi Ideathon: Finansın Geleceği” dijital etkinliğinde yenilikçi fikirleri ödüllendirdi. Program kapsamında düzenlenen Ideathon’un kazananı “Let's Grow” isimli proje oldu.

Geleceğin Finans Teknolojilerine Destek

Birinci olarak 10.000 TL değerinde puan ödülünün sahibi olan Let's Grow projesi, 18 yaş altı gençlerin, finansa ilk adımlarını atarken ve para biriktirme sürecinde çektikleri sancıları odak noktasına alarak, 18 yaş altı kullanıcılar için ön ödemeli kart hesabı oluşturdu. Harcama alışkanlıkları gözlemlenerek ilgi duydukları alanlara özel kampanyalar düzenlemeleri ile markaya bağlılık çalışmaları gerçekleştirdi. İkinci seçilerek 6.000 TL değerinde puan ödülünün sahibi olan SubHub ise insanların tüm aboneliklerinin yönetiminin tek bir uygulama üzerinden yapmasını sağlayan bir proje tasarladı. Proje ile Yapı Kredi Mobil uygulamasına giren kullanıcılar, menü içerisinde tek bir ekranda hangi platformlara üye olduklarını ve aylık ücretlerini görebiliyor, istedikleri aboneliği tek bir tuşla sonlandırabiliyor. Verticality for Everyone ile üçüncü olan ekip, ebeveynler ve çocuk arasındaki özgürlük-kontrol çatışmasına bir çözüm yolu bulmayı amaçlayan kategori limitli bütçe takip uygulaması tasarladı. Ekip 4.000 TL değerinde puan ödülünün sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.