Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz Gürer bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü Afrin

Dacia'nın İlk Otomatik Vitesli Modeli Türkiye'de Satışta

Dacia'nın beklenen ilk otomatik vitesli modeli Duster EDC Türkiye'de satışa sunuldu.

Duster’ın otomatik vites versiyonu Türkiye’de 4x2 1.5dCi EDC 110bg dizel seçeneği ile müşterileriyle buluştu. Dacia Duster 4x2 1.5dCi EDC 110bg Laureate ve Blackshadow EDC olmak üzere iki versiyon olarak bulunuyor. Duster 1.5 EDC 4x2 110bg Blackshadow 10 Nisan tarihinden itibaren Türkiye’de 82 bin 900TL’den başlayan rekabetçi fiyatlarla satışa sunulacak.



Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, Dacia markasının, Renault Grubu çatısı altında lanse edildiği 2004 yılından bu yana dünyada ve Türkiye’de büyümeye devam ettiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Marka ‘yalın, sağlam, ulaşılabilir’ felsefesi doğrultusunda yüzbinlerce müşteriye ulaştı. Otomatik vites pazarı global pazarlarda yükselişinin yanısıra ve özellikle Türkiye’de yükseliyor. Binek otomobil pazarında otomatik vites pazarının payı yüzde 58 oranında. Bu pazarda yer almak ve uzun zamandır müşterilerimizden gelen yoğun otomatik vites talebine cevap verebilmek üzere Duster EDC’yi pazara sunuyoruz, üstelik 'ulaşılabilir' felsefesinden ödün vermeden segmentinde 82 bin 900TL gibi benzersiz bir fiyat ile. Marka sıralamasında hızla yükselen Dacia, 2016 yılını toplam pazarda 8. marka olarak tamamladı ve 4,8 pazar payı elde etti. 2017 yılında Dacia 6. sırada yer alıyor. Duster ise C SUV segmentinin lideri. Duster EDC’nin, Dacia’nın gücüne güç katacağına ve Türkiye’de marka sıralamasında üst sıralara taşıyacağından hiç şüphemiz yok.”



Duster Blackshadow Özel Serisi

Duster Black Shadow özel serisinde ön ızgara, yan ayna kaplamaları ve orta panel parlak siyah, elmas efektli 16 inçlik siyah alaşımlı jantlar ve siyah kapı eşikleri yer alıyor. Duster Black Shadow’da krom ön ve arka koruma plakaları ve tavan barları da bulunuyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.