Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Didem Soydan Ve Umut Eker Bu Kez Puma’yla Berlin Sokaklarını Arşınladı

Didem Soydan ve Umut Eker 12 Nisan’da Berlin’de düzenlenen Puma RS-0 lansmanına katıldı. İki dost bu kez Puma’yla Berlin sokaklarını arşınladı.

Ünlü model Didem Soydan ve stil danışmanı Umut Eker 12 Nisan’da Berlin’de düzenlenen PUMA’nın yeni fütüristik koşu ayakkabısı RS-0 lansmanına katıldı. RS-0, Puma Türkiye mağazalarına Temmuz ayında girecek.

RS-0’ın hikayesi ise 80’li yıllara dayanıyor. Fütüristik bir koşu ayakkabısı olan PUMA RS-100 ilk olarak 1986’da üretilmeye başlandı. Bu şık ve konforlu model, yastıklama için kullanılan PUMA RUNING-SYSTEM teknolojisi ve kauçuk dış taban sayesinde üst düzey bir rahatlık sunuyordu. RS-100’den kısa bir süre sonra RS ailesini takip eden iki model daha çıktı. Şimdi ise geçmişten ipuçları alınarak yenilikçi bir bakış açısıyla yenilenen bir model olan RS-0, ‘0’ noktasından yola çıkarak yeniden doğuşun temsilcisi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.