Öne Çıkanlar Hakkari Hadise doğalgaz malatya tunceli polis Russia abd Haluk Kürkçü Hadis HAİNCE DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu

Domino's Pizza'da Görev Değişimi

Domino’s Pizza Tedarik Zinciri, Yatırımlar ve Satın Alma Direktörlüğü'ne son 5 yıldan bu yana ekipte görev yapan Muhsin Emre Çevlik atandı. 

Muhsin Emre Çevlik kimdir?

Hızlı tüketim ürünleri sektöründe, tedarik zinciri yönetimi, lojistik ve satın alma alanları başta olmak üzere 12 yıldan bu yana görev yapmakta olan Muhsin Emre Çevlik, 1 Aralık 2017 tarihi itibarıyla Domino’s Pizza Tedarik Zinciri, Yatırımlar ve Satın Alma Direktörü olarak atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümü çift anadal programından mezun olan Muhsin Emre Çevlik, 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi MBA Yüksek Lisansını tamamladı. Kariyerine 2005 yılında STFA’da Proje Mühendisi olarak başladı. Aynı yıl Danone Tikveşli’ye geçen Çevlik, 2012 yılına kadar sırasıyla Planlama Uzmanı, Planlama Yöneticisi, Lojistik Yöneticisi ve Planlama Müdürü olarak görev aldı. 2012’de Domino’s Pizza ailesine katılarak Tedarik Zinciri ve Operasyonlarından sorumlu pozisyona getirildi. Çevlik 2015 yılının Mayıs ayından bu yana, Satın Alma ve Yatırımlar Grup Müdürü olarak çalışmaktaydı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.