Öne Çıkanlar Beşiktaş-Leipzig Beşiktaş Fenerbahçe maç sonucu Beşiktaş Avrupada Frene Bastı Beşiktaş 2de 2 Yaptı Beşiktaş-Leipzig maç sonucu Beşiktaş şampiyonlar ligi porto maçı Beşiktaştan Süper Başlangıç tsk haberleri Beşiktaş Portodan Aboubakarı kiraladımı 20 Mayıs 2024 Pazartesi Gündem Özeti 20 Mayıs 2024 Gündem Özeti 20 Mayıs 2024 Pazartesi Gündemi

eBay En Beğenilen Şirketler Arasında

Global e-ticaret sitesi eBay, dünyaca saygın ekonomi yayını Fortune Dergisi tarafından hazırlanan "Dünyanın En Beğenilen Şirketleri" listesindeki sıralamasını iki basamak birden yükseltti.

eBay, saygın ekonomi yayını Fortune Dergisi tarafından hazırlanan "Dünyanın En Beğenilen Şirketleri" listesinin bu yılki sıralamasında internet ve perakende kategorisinde iki basamak yükselişle 5. sıraya yerleşti.

ABD'deki en yüksek net ciroya sahip 500 kurumun sıralandığı Fortune 500 listesinde de yer alan eBay, "Dünyanın En Beğenilen Şirketleri" listesinin bu yılki sıralamasında ayrıca şirket varlıklarını kullanma niteliği, sosyal sorumluk, finansal sağlamlık, uzun vadeli yatırım değeri, global rekabet, insan yönetimi, yönetim/ürün/hizmet kalitesi ve inovasyon kategorilerinde de dereceye girdi.

Dünyanın en beğenilen şirketleri arasına girme başarısı gösteren eBay’in Türkiye’deki markası GittiGidiyor da göstermiş olduğu başarılar ile 2015 yılını önde gelen birçok kurumdan ödüller alarak kapatmıştı. Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması (IAB)’ye göre ülke geneli e-ticaret kategorisinde “En çok tercih edilen e-ticaret sitesi” olan GittiGidiyor, Great Place to Work® Enstitüsü tarafından düzenlenen “Avrupa’nın Çok Uluslu En İyi İşverenleri” listesine birkaç yıldır adını yazdıran eBay'den sonra 2015 yılında Türkiye’de “En İyi İşverenler” listesinde yer aldı. Şirket aynı zamanda Capital Dergisi tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında da 2015 yılının “En Beğenilen E-ticaret Sitesi” ödülünü aldı.

Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler, basın ve devlet adamları tarafından desteklenen Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nde (European Business Awards - EBA) 2015-2016 Türkiye Ulusal Şampiyonu olan GittiGidiyor, Euro Cloud Ödülleri’nde 2015 yılında “Yılın Bulut Hizmeti Müşterisi” kategorisinde ödül alarak Türkiye’yi Euro Cloud Avrupa Finali’nde temsil etme hakkı kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.