Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS TOGG Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan ayhan barut CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi Dacia Jogger

Eczacıbaşı'nın İnovasyon Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Eczacıbaşı kuruluşları arasındaki inovasyon yarışında, bu yıl 46 proje mücadele etti. Zorlu yarışta ödülleri; Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (VitrA), Yapı Ürünleri Grubu, Eczacıbaşı Profesyonel ve Eczacıbaşı Girişim aldı. Bu yıl ödül için başvuran 46 projenin topluluğa katkısı 84 milyon dolar olurken, 1999 yılından bu yana yarışan toplam 407 projenin Topluluğa katkısı da 337 milyon dolara ulaştı.
 
Eczacıbaşı Topluluğu’nun en yenilikçi kuruluşları, törenle ödüllerini aldı. Topluluk bünyesinde 14’üncüsü düzenlenen etkinlik, Eczacıbaşı Topluluğu yöneticileri ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti.
 
16 kuruluşun toplam 46 proje ile yarıştığı etkinlikte, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri (VitrA), “En İnovatif Verimlilik Projesi” ve “Sürdürülebilirlik Projesi” kategorilerinde birinciliği kazandı. “En İnovatif İletişim Projesi” kategorisinde Eczacıbaşı Girişim, “E-Dönüşüm Projesi” kategorisinde Yapı Ürünleri Grubu, “En İnovatif Ürün Projesi” kategorisinde ise, Eczacıbaşı Profesyonel ödüle layık görüldü.
  
“İnovasyon Ödülleri”, Topluluk kuruluşlarında yaratıcılık ve yenilikçiliği teşvik eden bir ortam oluşmasını sağlamayı, çalışanların gerek bireysel gerekse takım çalışmaları sırasında kuruluşun stratejik hedef ve iş sonuçlarına katkılarını artırmayı amaçlıyor.
 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, 14. İnovasyon Buluşması’nın tam da Sanayi 4.0 tartışmalarının yoğunlaştığı bir döneme denk geldiğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
 
“Teknolojideki hızlanma, artık, bir uçağın havalanması gibi değil. Bir roketin havalanması gibi dikine olmaya başladı. Bu duruma birey olarak, şirket, devlet, ulus olarak herkesin hazır olması, uyum sağlaması gerek. Aksi halde, geride kalacak. Biz, daha 1999’da geleceği görmüşüz. İnovasyon Buluşması yapmaya başlamışız. Sanayi 4.0’ı ismen değilse bile, ruhu ile anlamı ile öngörmüşüz. Bundan büyük mutluluk duyuyorum.”
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.