Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Emin Şirketler Grubu’nda Atama

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı. Karakaya, organizasyondan, inşaata, tarımdan enerjiye kadar birçok alanda faaliyet gösteren grup şirketinin basın, basın reklam ve halkla ilişkiler işlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Ömür Güneş Karakaya, Lise eğitiminin ardından Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini bitiren Karakaya, başladığı profesyonel kariyerinde PR ajanslarında görev aldıktan sonra 2015 yılında Emin Şirketler Grubu’nda çalışmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.