Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama çin ihracat Türk Ekonomi Bankası tüpraş Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Emirates Havayolu'nun Yeni Rotaları

 Emirates Havayolu rotasına Myanmar’ın ticaret merkezi Yangon ve Vietnam’ın başkenti Hanoi’yi de ekledi. Emirates’in bu iki yeni seferi 3 Ağustos’ta başladı.
 
Emirates Havayolu, Güneydoğu Asya’daki hizmetlerini artırarak, Dubai’den Yangon’a ve Hanoi’ye günlük uçuşlarına başladı. Boeing 777-300ER ile gerçekleştirilen bu iki yeni hizmet Emirates’in uçuş ağını Güneydoğu Asya’da yedi ülkede 12 şehre çıkarırken aynı zamanda Hanoi ve Yangon’dan Dubai’ye ve üzerinden seyahat edecek yolculara daha fazla bağlantı noktası ve kolaylık sunuyor
.  
Emirates Uzak Doğu Ticari Operasyonlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Badr Abbas, havayolunun bazı üst düzey yöneticileri ile birlikte ilk uçuşa katıldı. Uçakta ayrıca, BAE, Körfez Ülkeleri ve Avrupa iş dünyasının saygın liderleri ile medya mensupları da bulunuyordu. Uçak, Yangon ve Hanoi’de geleneksel su takı gösterisi ile karşılandı.

Seferler Saatleri 

Yangon ve Hanoi uçuşları, EK388 sefer sayılı uçuş ile her gün 03.30’da Dubai’den başlıyor ve 11.40’da Yangon Uluslararası Havaalanı’nda son buluyor. Ardından saat 13.00’de Yangon’dan havalanan uçak 15.30’da Hanoi Noi Bai Uluslararası Havaalanı’na iniş yapıyor.
Dönüş uçuşu ise, EK389 sefer sayılı uçuş ile 22.50’de Hanoi’den başlıyor ve ertesi gün 00.20’de Yangon’da son buluyor. Ardından saat 01.50’de Yangon’dan havalanan uçak, 05.05’de Dubai Uluslararası Havaalanı’na iniş yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.