Öne Çıkanlar adana Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG KPSS Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü kuveyt türk anadolu eğitim sendikası YKS Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan

Emirates’in, Bangkok'a Günlük Yedinci Seferi Başlıyor

Emirates Havayolu, 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Dubai ve Bangkok arasında gerçekleştirdiği günlük uçuş sayısını yediye çıkaracaklarını duyurdu. 

Emirates Havayolu, yeni hizmetiyle Dubai ve Bangkok arasındaki haftalık uçuş sayısını 49’a yükselterek iş ve eğlence için popüler bir yer olan Tayland'a artan yolcu talebinin karşılanmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Bangkok bu yeni hizmet sayesinde Kuveyt ve Doha ile birlikte Emirates ağında en fazla uçuş gerçekleştirilen nokta olma özelliğine de sahip oluyor.

1 Temmuz'dan itibaren hizmet verecek olan EK350 sefer sayılı günlük uçuş, Dubai'den 19:50'de kalkacak ve Suvarnabhumi Uluslararası Havaalanı’na ertesi gün 05:10'da varacak. Emirates, ayrıca uçuş ortağı Bangkok Havayolları ile çok sayıda bölgesel uçuş noktasına sayısız bağlantı olanağı da sunacak. 

2 Temmuz'dan itibaren EK351 sefer sayılı dönüş uçuşu ise Bangkok'tan 06:35'te kalkarak Dubai'ye ayni gün 09:50'de varacak. Uçuş Londra, Frankfurt, Lizbon, İstanbul, Madrid ve Barselona gibi çok sayıda uçuş noktasıyla da kolay bağlantı imkanı sağlayacak.

Emirates uçuşlarında yolcular; filmlerden televizyon programlarına, oyunlardan sesli kitaplara, 2,500’e varan kanalla eğlence sunan ve art arda 11 yıl boyunca Skytrax tarafından dünyanın en iyi uçak içi eğlence sistemi seçilen “ice” dan da faydalanabilecek.

Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi yolcular, Economy Class için 30 kg, Business Class için 40 kg ve First Class için 50 kg'lık bagaj hakkından yararlanabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.