Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

Fibabanka’dan Okula Dönüş Kampanyası: 60 TL Bonus Fırsatı

Fibabanka, okulların açılmasına kısa bir süre kala Fibabanka Bonus Klasik, Gold, Platinum ve Business Kredi Kartı sahiplerine, 26 Ağustos - 25 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri harcamalarda, toplamda 60 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor.


Müşterilerinin tüm finansal ihtiyaçlarını hızla karşılayabilmek için dijitalleşmeyi odağına alarak tabana yayılan Fibabanka, okul öncesi harcamalar için bonus kampanyası düzenliyor.

Kampanya kapsamında, müşteriler market, giyim, eğitim, kırtasiye sektörlerindeki Bonus üyesi iş yerlerinde tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri harcamalarında ilk işleme 10 TL, 3. işleme 20 TL, 5. işleme 30 TL toplamda 60 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklar. Yalnızca yurt içinde yapılan harcamalarda geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, alışverişlerini, Garanti BBVA POS cihazını kullanarak gerçekleştirmesi gerekiyor. Kazanılan bonuslar ise 28 Eylül - 7 Ekim 2019 tarihleri arasındaki alışverişlerde geçerli olacak.


.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.