Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana meb KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Finansbank, Kurban Bayramı’nı Özel Bir Kampanya İle Karşılıyor

Finansbank, Kurban Bayramı’nı özel bir kampanya ile karşılıyor. Günde 12 TL’den başlayan taksitlerle 10 bin TL ihtiyaç kredisi, Finansbank’ta üç ay erteleme seçeneği ile müşterilere sunuluyor.

Finansbank, Kurban Bayramı’nda özel olarak hazırladığı kampanya ile müşterilerinin bayram ihtiyaçlarını karşılamaları için destek oluyor. Kampanya kapsamında müşteriler Finansbank’tan çok uygun taksitlerle diledikleri tutarda kredi kullanmak için başvuruda bulunabiliyor. “Bayramda da Kredi Finansçıdan Alınır!” sloganıyla duyurulan kredinin geri ödemelerine ise dileyen müşteriler 3 ay sonra başlayabiliyor.

Finansbank’ın bayrama özel kredisinden yararlanmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını yazıp 5030’a SMS göndererek başvurmalarını gerekiyor. Üstelik Finansbank müşterileri çağrı merkezi, internet ve cep şubesinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde ihtiyaç kredisine başvuru yaparak onaylanması durumunda kredilerini anında kullanmaya başlayabiliyor.

İhtiyaçlarınızı değil, taksitlerinizi erteleyin

Kurban Bayramı’na özel olarak sundukları kampanya ile kredinin Finansçıdan alınacağını bir kere daha gösterdiklerini belirten Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, “Tatil, seyahat, alışveriş gibi harcamaların arttığı bu dönemde müşterilerimizin son derece mutlu bir bayram geçirmesine katkıda bulunmak için Finansbank olarak yine bayrama özel kampanya düzenledik. Kurban Bayramı’nda ihtiyaçlarını ertelemeden uygun koşullarla kredi kullanmak isteyenler kampanyamıza pek çok yoldan hızlı ve kolayca başvuruda bulunabilir, kredilerini kullanmaya başlayabilir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.