Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

Gittigidiyor’dan Türk Telekom Prıme’lılara Özel İndirim

Türkiye’nin öncü e-ticaret platformu GittiGidiyor, kullanıcılarına ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom’un ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Prime iş birliği ile 80 TL ve üzeri alışverişe 20 TL indirim kazanma fırsatı Prime müşterisi olan GittiGidiyor kullanıcılarını bekliyor.
 

Türkiye’nin ilk online pazaryeri GittiGidiyor, kullanıcılarına fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Son olarak, yapılan iş birliği kapsamında Türk Telekom Prime üyeleri, GittiGidiyor’dan indirim fırsatı yakalıyor. 30 Kasım’a kadar sürecek olan kampanyada Türk Telekom Prime kullanıcıları, GittiGidiyor’dan yaptıkları 80 TL ve üzeri alışverişlerinde 20 TL indirim kazanıyor.

Türk Telekom Prime’lılar PRIME GITTIGIDIYOR TCKN yazıp 6262’ye SMS göndererek kampanyadan faydalanabiliyor. Gelen Türk Telekom Prime indirim kodu, GittiGidiyor hesabından aktifleştirilebiliyor. GittiGidiyor hesabından Türk Telekom Prime indirim kuponunu aktifleştirmek gerekiyor. Kampanyaya katılımı tamamlamak için kullanıcıların GittiGidiyor profilindeki “Hesabım” bölümünde yer alan “İndirimler ve Kampanyalar” sayfasını ziyaret ederek; “İndirim kuponunuzu & hediye çekinizi tanımlayın” sekmesini tıklaması yeterli oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.