Öne Çıkanlar adana Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG cumhurbaşkanı erdoğan haberleri KPSS Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü kuveyt türk anadolu eğitim sendikası YKS

HSBC Advantage’tan Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne 4 Taksit Fırsatı

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni, HSBC Advantage ile HSBC Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı üzerinden ödeyenler 4 taksit avantajından yararlanıyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi; HSBC Advantage Kredi Kartı ile HSBC Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı üzerinden 4 eşit taksitte ödenebiliyor. Ödemeler ayrıca HSBC Telefon Bankacılığı, HSBC Şubeleri ve HSBC ATM’leri üzerinden 4 taksitte, www.gib.gov.tr adresinden ise 3 taksitte yapılabilecek.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni HSBC Advantage ile ödeyenler 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında taksit fırsatından faydalanabiliyor Yasal ödeme süresinden sonra yapılacak ve gecikme zammının dâhil olacağı ödemelerde ise HSBC Advantage ile taksit seçeneği geçerli olmayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.