Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket gündem özeti merkez bankası hava durumu çin pkk Batuhan Sert tesk genel başkanı bendevi palandöken aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu

IBS Sigorta, Göztepe’nin Forma Sırt Sponsoru Oldu

Süper Lig’e bu yıl yükselen Göztepe, sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında sırt bölümünde “IBS Sigorta” logosu bulunan formayla çıkacak.
 
Göztepe ile IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Konuya ilişkin Göztepe Spor Kulübü’nde düzenlenen imza törenine IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı Genel Müdürü Murat Çiftçi ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil katıldı.

Törende konuşan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav, Göztepe Spor Kulübü’nün futbolda son yıllarda çok ciddi bir başarı gösterdiğini belirterek, “Göztepe merdivenleri çok hızlı tırmandı. Bu da şirketimiz IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı’nın performansı ile çok uyumlu. Bu yüzden işbirliği için kendimize Göztepe’yi seçtik” dedi. Göztepe ile yapılan sponsorluk anlaşmasından sonra İzmir’de şirketin yeni ofisini açacaklarını da kaydeden Güçsav, sözlerine şöyle devam etti:

“İzmir’in potansiyeli iş kolumuz açısından çok yüksek. Göztepe ile yapılan forma sponsorluğu da şirketimiz IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı için çok önemli bir fırsat olacak. Hali hazırda İstanbul, Ankara ve Mersin’de ofislerimiz var. Buna simdi İzmir’i de ekleyeceğiz.”

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Biz sponsorluk olayına sadece formamızda ismini taşımaktan çok, hangi uluslararası firmalarla işbirliği yapabiliriz diye bakıyoruz. Bugün lansmanınını yaptığımız IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlığı firması dünyanın sayılı firmalarından birisi olan dünyanın altıncı büyük reasürans firması United Insurance Brokers (UIB) ile ortak. Bizim için bu tür uluslararası firmaları aramıza almak ve onlarla daha da ilerleyecek işbirlikleri kurmak çok önemli. Bu nedenle kendilerine Göztepe'ye ve İzmir’e gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.