ICBC Turkey, LACP 2020 Vizyon Ödülleri’nde 12 Ödül Aldı

Dünyanın en büyük bankası ICBC’nin Türkiye iştiraki ICBC Turkey, Türk bankacılık sektörüne girişinden bu yana yaptığı çalışmalarla ön plana çıkmaya devam ediyor. ICBC Turkey, Faaliyet Raporu ile iletişimde mükemmellik standartlarını belirleyen Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals) LACP tarafından düzenlenen Vizyon Ödülleri'nde, 2020 Faaliyet Raporu ile ödülleri topladı.


Her yıl uluslararası platformda düzenlenen Vizyon Ödülleri 2020’de ICBC Turkey; Ticari bankalar segmentinde “Faaliyet Raporu” ile kategori genelinde platin ödülü sahibi olurken “Hissedarlara En İyi Mektup” kategorisi ile dünya çapında altın ve EMEA Bölgesi’nde platin ödülünü aldı. Yine Ticari bankalar segmentinde “Entegre Rapor” kategorisi genelinde platin ödülünün sahibi olurken Hissedarlara En İyi Mektup” kategorisi ile dünya çapında altın ve EMEA Bölgesi’nde platin ödülünü kazandı. Çeşitlendirilmiş Finansal Hizmetler segmentinde “Yıllık Rapor” ile kategori genelinde altın ödülünü alırken dünya çapında altın ve EMEA Bölgesi’nde platin ödülünün sahibi oldu. Çeşitlendirilmiş Finansal Hizmetler segmentinde “Entegre Rapor” ile de yine kategori genelinde altın ödülünü alırken dünya çapında altın ve EMEA Bölgesi’nde platin ödülüne layık görüldü.


Ödülle ilgili değerlendirmelerde bulunan ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, “Dünyanın en prestijli platformlarından biri olan Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP)
tarafından düzenlenen 2020 Vizyon Ödülleri'nde hem Ticari Bankalar hem de Çeşitlendirilmiş Finansal Hizmetler kategorilerinde altı altın ve altı platin olmak üzere toplam 12 ödül kazanmak bizim için çok değerli ve gurur verici bir sonuç. Türkiye'nin ilk Çin bankası olan ICBC Turkey olarak 2015 yılından bu yana ICBC Grubu'nun önemli bir uluslararası iştiraki haline geldik. Bu kısa sürede Türk finans sektöründe güçlü bir marka oluşturmayı başardık. Altı yıldır ticari, bireysel ve yatırım bankacılığını içeren çok yönlü iş modelimizle Türkiye'deki finansal faaliyetlerimizi başarıyla yürütüyoruz. Sektör faaliyetlerini özetlediğimiz bu raporlarda sektörümüzü ve çalışmalarımızı anlatmamızın bu şekilde ödüllendirilmesi bizi çok mutlu etti. ICBC Turkey olarak Türk finansal sistemine ve ekonomisine verdiğimiz sınırsız destek devam ederken bu ödüller bizi ayrıca motive ediyor” dedi.


Uluslararası arenada sektör lideri olan ICBC Grubu’nun kültürünün uzun vadeli ve stratejik düşünmeye dayalı olarak tasarlandığını belirten ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao; önümüzdeki dönemde de Türkiye'de pazarlama faaliyetlerini artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.