Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

IDO’dan Yeni Hizmetler

Osmangazi Köprüsü’nün 11 Temmuz tarihinden itibaren ücretli hale gelmesiyle IDO’nun hizmetleri ön plana çıkmaya başladı.

Osmangazi Köprüsü’nün bayram sonrasında ücretli olarak hizmet vermeye başlamasıyla IDO’nun Eskihisar-Topçular hattında sunduğu “her şey dahil hizmet” ilgi görmeye başladı. Ücretsiz açık büfe ve çocuk oyun alanları gibi yeni hizmetlerle yolcularına konforlu bir yolculuk sunmayı amaçlayan IDO, 30 dakika süren seferler boyunca yolcuların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

Köprü geçişlerinin ücretli olmaya başlamasıyla eşit rekabetçi ortamın oluştuğunu belirten IDO yetkilileri, Eskihisar-Topçular hattında uygulanan hizmetlerin köprünün avantajlarının önüne geçmeye başladığını ifade ettiler.

Ücretsiz Açık Büfe 
Feribotlarının bir mola merkezi olmasını hedefleyen IDO’nun, yolcularına sunduğu yenilikler arasında her araç bileti alana bir ücretsiz açık büfe kuponu hizmeti yer alıyor. Sıcak yemeklerin yanı sıra havuçlu kek, Susurluk tostu gibi lezzetlerinde yer aldığı zengin açık büfe menüsü le IDO müşterilerinin kendilerini ev sıcaklığında hissetmelerini sağlıyor.

Çocuklar İçin Oyun Alanları 
 Müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren IDO, çocukları ve ebeveynleri de düşünerek Eskihisar- Topçular feribotlarında çocuk oyun alanları da kurdu. Konforlu ve keyifli seyahat etmeleri amaçlanan çocuklar ve ebeveynler, oyun alanlarında eğlenceli aktivitelerinden de yararlanabiliyor.

Ücretsiz Masaj Koltuğu ve Sürpriz Etkinlikler
Eskihisar - Topçular seferleri süresince yolcular, Temmuz ayı boyunca ücretsiz olarak masaj koltuklarından ve cep telefonu sar makinelerinden de yararlanabilecekler.
Seferlerinde birçok ünlü markanın çeşitli organizasyonlar düzenlemesine imkan tanıyan IDO, ayrıca yıl boyunca birçok ünlü markaya ev sahipliği yaparak müşterilerine farklı sürprizler sunacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.