Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise milli savunma bakanlığı gündem özeti çin abd terörist

İlk Karne Hediyesi McDonald’s’tan

Öğrencilere ilk karne hediyesini McDonald’s veriyor. Okulların ‘yarıyıl’ tatili zilini çaldığı 19 Ocak’ta tüm McDonald’s’larda karnesini gösteren öğrencilere sıcak çikolata hediye ediliyor.

Karne günü de McDonald’s gibisi yok! Filtre kahve ikramlarıyla her pazartesiyi ‘kahve günü’ ilan eden McDonald’s, öğrencileri de unutmadı. Eğitim öğretim yılının ilk yarısını bitiren öğrenciler tatile McDonald’s’ta başlayacak. Türkiye’deki 253 McDonald’s restoranında karnelerini gösteren öğrenciler, 19 Ocak’ta ücretsiz sıcak çikolatalarını alabilecek. McDonald’s’ın sıcak çikolatası ile takdir ve teşekkürlerle süslü karneler ödüllendirecek, ikinci dönem daha çok çalışmayı gerektiren karneler ise moral depolayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.