Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

ING Bank Türkiye’den Yurtdışına Üst Düzey Yönetici Transferi

ING Bank Türkiye’de “İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı” ve “İcra Kurulu Üyesi” olarak görev yapan Seçil Refik, 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla Amsterdam’da önemli bir göreve atandı.

Seçil Refik, ING’nin faaliyet gösterdiği ülkelerde hayata geçirilecek olan “ING İnsan Kaynakları Dönüşüm Projesi”nin “Değişim Yönetimi ve İletişim Direktörü” olarak atandı.

2012 yılı Ocak ayında “Kurumsal Marka Stratejisi ve Pazarlama İletişimi Direktörü” olarak ING Bank’a katılan Seçil Refik, yine aynı yıl İnsan Kaynakları Grubu’nun da yönetim sorumluluğunu üstlenerek “İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı” ve “İcra Kurulu Üyesi” oldu.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Seçil Refik, şimdiye kadar Bankamızın İnsan Kaynakları dönüşümünde birçok önemli projeyi yürütmüş ve yurtdışının Türkiye’den örnek aldığı en iyi uygulamalara liderlik etmiştir.

Geçen yıl, CFO’muz ile başlayan üst yönetim seviyesinde yurtdışı atamalar, Seçil Refik’in Amsterdam’da üstlendiği bu önemli görev ile devam ediyor” dedi.

Seçil Refik Kimdir?
1998 yılında Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Seçil Refik, iş hayatına Coca-Cola İçecek’te başladı. 14 yıl görev yaptığı şirkette, Ürün ve Pazarlama Müdürlüğü, Pazarlama Direktörlüğü ve en son Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüterek, pazarlama stratejisi geliştirme, müşteri yönetimi ve marka iletişimi alanlarında birçok başarıya imza atmıştır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.