Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Generali Sigorta

ING Bank Türkiye’nin Net Kârı 247.3 Milyon Oldu

ING Bank Türkiye, 30 Haziran 2016 tarihli konsolide finansal sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre, 2016 yılının ikinci çeyreğinde ING Bank’ın aktif toplamı 54.7 milyar TL, net kârı ise 247.3 milyon TL olarak gerçekleşti. Özkaynaklar hacmi 4.6 milyar TL olarak gerçekleşirken, sermaye yeterlilik oranı ise %16.42 seviyelerine ulaştı.

ING Bank’ın yılın ikinci çeyreği itibariyle krediler toplamı 39.9 milyar TL, toplam mevduatı ise 23.3 milyar TL olarak gerçekleşti. Aktif bireysel müşteri adedi ise 2.4 milyona ulaştı.

ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, açıklanan finansal veriler hakkında şu ifadeleri kullandı:
“2016’nın ikinci çeyreğinde başarılı bir performans elde ettik. Gerek iç süreçlerimizde gerekse müşterilerimize sunduğumuz hizmet ve ürünlerde inovasyona yatırım yapmayı sürdürürken kredilerde özellikle de KOBİ ve konut kredilerinde belirgin bir büyüme kaydettik. Türkiye’nin lider tasarruf bankası olma hedefimizde geniş tabanlı ve küçük tasarrufları kapsayan mevduat hacmimiz 2016’nın ikinci çeyreğinde 23.3 milyar TL seviyesinde gerçekleşti”

ING Bank, 500 Milyon Dolarlık Sendikasyon Kredisi Sağladı

ING Bank 2016 yılı 2. çeyreğinde 13 ülkeden 26 bankanın katılımıyla 500 milyon Amerikan Doları sendikasyon kredisi anlaşmasına imza attı. 101.1 milyon Amerikan Doları ve 358.1 milyon Euro tutarındaki sendikasyon kredisi dış ticaret finansmanında kullanılmak üzere alındı.

Orange Lab Açılışa Hazır

Birçok finansal teknoloji şirketi ile iş modelleri test edecek ve bir bankacılık laboratuvarı gibi çalışacak olan  “Orange Lab” inovasyon merkezi, 3. çeyrekte yeni fikirlere kapılarını açacak. ING Bank’ın bankacılık lisansına sahip teknoloji şirketi olma vizyonunun önemli ayaklarından biri olan Orange Lab’de hâlihazırda projeler geliştiren ING yazılım ekipleri, kurum içi girişimcilik adına iyi bir örnek oluşturuyor.  

e-Turuncu Büyümeye Devam Ediyor

ING Bank’ın Türkiye’nin lider tasarruf bankası olma ve dijital bankacılıkta liderlik hedeflerini tek çatıda birleştiren dijital ürünü e-turuncu 41 bin müşteriye ulaştı. Yüzde 82’si yeni veya inaktif Turuncu Hesap müşterilerinden oluşuyor. Günlük yeni Turuncu Hesap açılışlarının ise yüzde 17’si e-Turuncu’yu tercih ediyor.

ING Mobil Yenilendi

Kullanıcı deneyimine odaklanarak yenilenen ING Mobil, müşterilerin önerileri doğrultusunda zenginleştirildi ve 2016 ilk yarı yılın sonunda mobil bankacılık kullanan müşteri oranı dijital kanalları kullanan toplam aktif müşterileri içinde yüzde 82’lik paya ulaştı. 

Kadın Çalışan Oranı Yüzde 55

Birleşmiş Milletler’in cinsiyet ayrımcılığı ve kadın erkek eşitliği konusunda başlattığı HeforShe – Kadın için Erkek kampanyasının destekçisi olarak bir dizi çalışma gerçekleştiren ING Bank’ın 2016 ilk yarısında kadın çalışan oranı yüzde 55 olarak gerçekleşti.

Anne ve Babalara “Karne Günü” İzni

ING Bank, uygulamalarına 2. çeyrekte “Karne günü izni”ni eklendi.
 
Anne ya da baba tüm çalışanlarına çocuklarının okullarının ilk gününde ücretsiz izin hakkı tanıyan ING Bank “Çocuğum ve Ben” programı kapsamında, 2015- 2016 eğitim öğretim yılının sonundan itibaren çocuklarının karne gününde çalışanlarına ücretsiz izin hakkı tanıdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.