Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG gündem özeti Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

ING Bank’tan 3 Ay Ertelemeli Bedelli Askerlik Kredisi

TBMM Genel Kurulu'na sunulan düzenlemenin yasalaşmasının ardından ING Bank, ‘Bedelli Askerlik Kredisi’ çıkardı. Krediden yararlanmak isteyen müşteriler, bedelli askerlik kredisini %1.74’ten başlayan faiz oranlarıyla 48 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilecek ve ödemeye üç ay sonra başlayabilecek.

Eski Köye Yeni Adet” mottosuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözüm ve hizmetler geliştiren ING Bank, bedelli askerliğin yasalaşmasının ardından, bu haktan yararlanmak isteyen müşterileri için ‘Bedelli Askerlik Kredisi’ çıkardı. Buna göre bedelli askerlik yapmak isteyen ING müşterileri, 15 bin TL krediyi , %1.74’ten başlayan faiz oranları ile kullanabilecek ve dilerlerse ödemeye üç ay sonra başlayabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.