Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi hizmet mardin trt Kuşadası Belediyesi ATO Başkanı Gürsel Baran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ak parti sözcüsü ömer çelik

İş Bankası’ndan Yeni Yıla Özel Anında Kredi

Türkiye İş Bankası, yeni yılda da müşterilerinin tüm ihtiyaçları için uygun koşullarla kredi imkânı sunmaya devam ediyor.

3 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanya ile banka müşterileri, bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için şubeye gitmeden hafta sonu ve tatil günleri dâhil 7 gün 24 saat Anında Kredi’ye başvurabiliyor. Başvuru onaylandığı an kredi tutarı hesaba geçiyor.

Anında Kredi’ye başvurmak için İşCep’ten “Krediler > Anında Kredi Başvuru” adımlarını takip etmek yeterli. İşCep uygulaması www.isbank.com.tr/indir linki aracılığıyla cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. Anında Kredi’ye İş Bankası’nın Bireysel İnternet Şubesi’nden başvurmak da mümkün.

Azami kredi tutarı 25.000 TL, azami vade 48 aydır. Aylık taksit tutarları, geri ödemeler 30 gün sonra başlayacak şekilde hesaplanmıştır. Tahsis ücreti ve sigorta primi tabloda belirtilen kredi dilimleri için örnek olarak hesaplanmıştır. Tahsis ücreti kredi tutarına göre değişkenlik gösterecektir. Söz konusu ücrete %5 oranındaki BSMV dahil değildir. Sigorta primi ise 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup; kredi tutarı, kredi vadesi ve müşterinin yaşına göre değişkenlik gösterecektir. Hesaplanan yıllık maliyet oranına sigorta tutarı dahil edilmemiştir. Ticari faaliyeti bulunan müşterilerimizin talepleri Anında Kredi kapsamında değerlendirilememektedir. Bankanın koşulları değiştirme hakkı saklıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.