Öne Çıkanlar obezite Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey şanlıurfa TURİST Ticaret Bakanı Ömer Bolat Dublör Filmi Guınness Dünya Rekorlarına Girdi Dublör filmi ne zaman vizyona girecek

İş Yatırım Genel Uyum Notunu Yükseltti

İş Yatırım, genel uyum notunu 9,05'ten 9,11'e yükseltti.

Türkiye’de kurumsal yönetim notuna sahip tek aracı kurum olan İş Yatırım, genel uyum notunu 9,05’ten 9,11’e yükseltti., uyguladığı uluslararası alanda kabul görmüş uygulamalarla SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne çok iyi seviyede uyum sağladığını göstermiş oldu. İş Yatırım, derecelendirmeye esas teşkil eden dört ana başlıktan Pay Sahipleri notu  9,17’ye ve Menfaat Sahipleri notu  9,05’e yükselirken diğer başlıkların notu aynı kaldı. Belirlenen bu yeni notla İş Yatırım, BIST Kurumsal Yönetim Endeksi’nde işlem görmeye devam edecek.

 
İş Yatırım Genel Müdürü Rıza Kutlusoy, not artışında İş Yatırım IR (yatırımcı ilişkileri) mobil uygulamasının hayata geçirilmesinin etkili olduğunu, şeffaflığa verilen önemin bir başka göstergesi olduğunu vurguladı. Kutlusoy ayrıca, TradeMaster Kampüs projesiyle de 15 üniversite ile işbirliği yapılarak, özellikle gençlerde finansal okuryazarlık seviyesinin yükselmesine katkıda bulunulmasının da notu yükselten bir başka önemli ve sorumluluk hissettiren unsur olduğunun altını çizdi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.