Öne Çıkanlar Koronavirüs chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla akbank vodafone suriye ato gündem başlıkları google Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Magnum’un Global Kampanyasında Türk Tasarımcı İmzası

Ünlü Türk tasarımcı Tuvana Büyükçınar, dünyaca ünlü moda ikonu Irıs Apfel’in ilham veren sözlerinin yer aldığı tişörtleri tasarladı. Tişörtler, ilk kez Magnum’un global kampanyası için 16 Mayıs’ta Magnum Cannes etkinliğinde görülecek.

Dünyanın haz otoritesi Magnum, stil ikonu, iş kadını ve çağımızın ilham perisi Iris Apfel ile bugüne kadar yapılan en neşeli işbirliğine imza attı. Hayranlık uyandıran stili, özgün duruşu, heyecan verici bakış açısı ve renkli dünyası ile tüm dünyada takdir edilen 98 yaşındaki efsane moda ikonu Iris Apfel, global kampanyası için Magnum’la bir araya geldi.

Bu işbirliğine ithafen Magnum’un #TrueToPleasure (Gerçek haz)kampanyasında yer alan Moda İkonu Iris Apfel’in insanların özgürce ve kaygısızca hazları peşinden gitmeleri için ilham veren sözlerinin yer aldığı tişört koleksiyonu Türk tasarımcı Tuvana Büyükçınar tarafından hazırlandı.

Iris Apfel’e ait “More is more, less is a bore”, “Fashion you can buy but style you must possess”,“If you are not risking, you are not living” üç kotasyonun seçilerek üç farklı tasarıma taşındığı kapsül koleksiyon ilk kez 16 Mayıs'ta Magnum Cannes etkinliğinde görülecek. Tişörtler ilk defa tüm dünyadan etkinliğe katılacak Influencer’lar tarafından giyilecek.

Tasarımcı Tuvana Büyükçınar, Iris Apfel ile bir araya gelecek

Ünlü tasarımcı Tuvana Büyükçınar, stil ikonu, iş kadını ve çağımızın ilham perisi Iris Apfel ile 16 Mayıs'ta, Cannes Film Festivali sırasında Magnum'un La Croisette’deki Magnum Evi’nde bir araya gelecek.

TUVANAM X IRIS for MAGNUM koleksiyonu Cannes ile eş zamanlı ilk kez Trendyol’da !

Magnum’un Cannes’daki özel konuklarına hediye edilecek olan limitli olarak üretilecek Tuvanam X Irıs for Magnum Collection tasarımları, Cannes ile eş zamanlı olarak 16 Mayıs itibariyle Türkiye’de sadece Trendyol üzerinden satışa sunulacak.

#MagnumCannes

#TruetoPleasure

Magnum hakkında

1989 yılında piyasaya sunulan Magnum, yetişkinlere yönelik seçkin bir ürün olarak üretilen ilk elde yenen dondurmadır. Magnum, günümüzde dünya çapında her yıl 1 milyardan fazla ürün satan dünyanın önde gelen dondurma markalarından biridir.

Anahtar Kelimeler:
Magnum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.