Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla gündem başlıkları hatay PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Mercedes-Benz Türk’e Yeni Kurumsal İletişim Müdürü Atandı

Mercedes-Benz Türk’teki 30 yıllık çalışma hayatının ardından emekliğe ayrılan Kurumsal İletişim Müdürü Tülin Steinhauser’in yerine Arzu Dede Gönültaş atandı. 1 Haziran 2016’da görevi devralan Arzu Dede Gönültaş, 2004 yılından bu yana çalıştığı Mercedes-Benz Türk A.Ş’de son olarak CEO Asistanı olarak görev yapmaktaydı.

İstanbul Erkek Lisesi mezunu  Arzu Dede Gönültaş, İstanbul Teknik Üniversitesi’ndeki mühendislik eğitiminin ardından Technische Universitat München ve University of Illinois at Chicago’da işletme master programını bitirdi.

Arzu Dede Gönültaş, bir kız çocuğu annesi, Almanca ve İngilizce biliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.