Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı ataşehir belediyesi duman obezite Afrin Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı

Okutur: Simide Simit Dedirtiyoruz

Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği’nin (TÜRES) İstanbul’da gerçekleşen toplantısında konuşan Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Okutur, markalaşmasının önemine değinerek, dünyanı her yerinde simide simit dedirttiklerini belirtti. Simit adının değişmemesini şart koştuklarını ifade ederek şunları dedi:

“Yurt dışında açtığımız dükkânlarda ve bayilik verdiğimiz tüm işletmelerde simit isminin değiştirilmemesini şart koştuk. Böylece, simidi kendi adıyla dünyaya tanıttık. Bu bizim için önemliydi, ısrar ettik, başarılı olduk. Herkes, her işletme, markalaşmaya ve büyümeye odaklanmalı” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.