Öne Çıkanlar doğalgaz Hadise HAİNCE Russia Hadis HAFTANİN BÖLGESİ hakkari çukurca ilçesi hakim ve savcıların atamaları ne zaman hafız esed hakaret DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu yenimek kusları

Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcılığına Aybek Sel Getirildi

Omurga Portföy, finans sektöründe 20 yılı aşkın deneyim sahibi olan Aybek Sel’i Genel Müdür Yardımcılığına atadı.

Finans ve gayrimenkul sektörlerinde uzman yönetici ekibiyle ön plana çıkan Omurga Portföy’ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı’na Aybek Sel getirildi.

Aybek Sel Kimdir?

Aybek Sel, bugüne kadar Akbank, Garanti Bankası, Deutsche Bank, Citibank, TEB Portföy Yönetimi’nde yatırım ve özel bankacılık alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Türkiye’nin ilk bağımsız portföy yönetim şirketlerinden biri olan Perform Portföy Yönetimi A.Ş.’deYönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak da görev aldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ni bitiren Sel, ABD’de San DiegoState Üniversitesi İşletme Bölümü’nde MBA eğitimini tamamladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cuma ünsal 6 yıl önce

egitim ve tecrubesi oldukça iyi