Özdilek'in 2016 Hedefi 1,6 Milyar Ciro

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, 15 milyon dolarlık bir yatırımla Bolu’da yeni bir AVM açtı. 2015 yılını 1 milyar 400 milyon TL’lik ciroyla kapattıklarını söyleyen Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 2016 yılın da ise 1 milyar 610 Milyon TL ciro, 181 Milyon TL işçilik ödemesi, 130 milyon TL direk ve en direk vergi ödemesiyle kapatmayı hedeflediklerini söyledi.
Özdilek Holding, misafirlerine bay, bayan, çocuk giyimden ev tekstiline, taze gıda ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına, kişisel bakım ürünlerinden aksesuarlara, kafetrya ve restorana kadar 70 bin çeşit ürünle hizmet vereceği yeni alışveriş merkezini, Bolu D-100 karayolu üzerinde şehirlerarası terminalinin bulunduğu bölgeye açtı.
 
Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın 10 büyük havlu üreticisi içinde yer alanÖzdilek, Bolu’da 22 dönüm arazi üzerine 9 bin metrekare kapalı alana sahip yeni alışveriş merkeziyle, müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor. Özdilek Bolu Alışveriş merkezinde hipermarket, departman mağaza, kafe-restoran ve çocuk eğlence merkezi yer alıyor.
 
Ticaret hayatına 1967 yılında Bursa’da 30 m2’lik bir dükkanda havlu satarak başladıklarını söyleyen Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, holdingin bugün yıllık 10 bin ton havlu kapasitesine ulaştığını ve dünyanın ilk 10 havlu üretici firması arasında yer aldığını belirtti.
 
“6 AVM için toplam 80 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz”
Özdilek, bugün Türkiye’nin farklı noktalarında 10 alışveriş merkezi, 6 hipermarket ve Türkiye’nin çeşitli illerinde 60 adet satış mağazası ile toplam da 76 satış noktasına sahip olduklarını aktardı. Özdilek, “Holding olarak 2016 yılı içinde Uşak, Turgutlu ve Bolu ve Düzce’de 2017’de ise, Bursa Nilüfer ve Bursa Mudanya’da yeni alışveriş merkezlerinin açılışını yapmayı hedefliyoruz. Öte yandan 9 bin metrekare alana sahip ve 200 personelin istihdam edileceği Özdilek Bolu Alışveriş Merkezi, müşterilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği konumuyla ön plana çıkmaktadır. Taze gıdadan unlu mamullere, kişisel bakım ürünlerinden ev tekstiline, çocuk eğlence merkezinden kafe restoranına kadar 70 bin çeşit ürünle tüm ihtiyaçlarınızı tek çatı altında toplayan Bolu Alışveriş Merkezi, ihtiyaçlarınızı en kaliteli şekilde ve en uygun fiyatlarla tek seferde karşılayabileceğiniz modern bir Alışveriş Merkezi olarak tasarlanmıştır” dedi.
 
Holding, yeni AVM’sinin açılışını çok özel kampanyalarla kutladı
Öte yandan Özdilek Holding, Bolu D-100 karayolu üzerinde şehirlerarası otobüs terminalinin bulunduğu bölgede açtığı yeni AVM için çok özel kampanyalara imza attı. AVM içinde bulunan Safahat Lokantası’nda açılışa özel yüzde 50 indirim fırsatı sunan Özdilek Holding, hipermarket ve mağazalar da 3-14 Haziran 2016 tarihleri arasında ziyaretçilerine yüzde 50’ye varan indirimle karşılayacak.
Ayrıca bay, bayan, çocuk giyimden ev tekstiline, taze gıda ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına, kişisel bakım ürünlerinden aksesuarlara 70 bin çeşit ürünle hizmet vereceği yeni alışveriş merkezinde kampanyalar bunlarla da sınırlı kalmayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.