Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS meb Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü ceyhun irgil

Pegasus, Antalya’dan Yurt İçinde 3 Yeni Noktaya Uçmaya Başlıyor

Pegasus Hava Yolları, Ağustos ayından itibaren haftanın belirli günleri Antalya Havalimanı’ndan Hatay, Erzurum ve Malatya Havalimanlarına karşılıklı seferler düzenlemeye başlıyor.

Pegasus Hava Yolları, Ağustos ayından itibaren Antalya’dan Hatay’a haftada 2 gün, Erzurum’a haftada 3 gün ve Malatya’ya haftada 2 gün olmak üzere direkt seferler düzenleyecek. Misafirler, Antalya Havalimanı’ndan Hatay’a 59,99 TL’den; Erzurum ve Malatya’ya ise 69,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus’un Antalya’dan Hatay’a seferleri Perşembe günleri 18:35’te, Pazar günleri 10:30’da gerçekleşecek. Hatay’dan Antalya’ya seferler ise Perşembe günleri 20.05’te, Pazar günleri 12:00’de düzenlenecek.
Antalya – Erzurum seferlerini kullanacak misafirler ise Antalya’dan Çarşamba günleri 23:30’da, Cumartesi günleri 08:40’ta; Erzurum’dan Antalya’ya Perşembe günleri 06:00’da ve Cumartesi günleri 10:45’te uçabilecek.

Pegasus’un Antalya-Malatya seferleri ise Antalya’dan Pazartesi günleri 17:50’de, Cumartesi günleri 15:45’te; Malatya’dan Pazartesi 21:15’te ve Cumartesi günleri 17:40’ta gerçekleşecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.