Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS meb Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz gazi babalar günü ceyhun irgil kuveyt türk

Pernod Ricard Türkiye’den Yeni Atama

Pernod Ricard Türkiye’nin Hukuk Müşaviri Zümrüt Yezdani Kedik, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Dış İlişkiler Yöneticisi oldu.

Pernod Ricard Türkiye’nin başarılı Hukuk Müşaviri ve Kurumsal İletişim Müdürü Zümrüt Yezdani Kedik, Türkiye’deki görevinin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’nin de (MENAT) Dış İlişkiler Müdürü olarak atandı.

2012 yılında Pernod Ricard Türkiye ailesine katılan ve sırasıyla Hukuk Müşaviri, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Müdürü ve Kurumsal İletişim Müdürü görevlerine gelen Zümrüt Yezdani Kedik, uluslararası bir başarıya imza atarak Pernod Ricard MENAT Bölgesi’nin Dış İlişkiler Müdürü olarak yeni görevine atandı.

Zümrüt Yezdani Kedik kimdir?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Kedik, kariyerine 2004 yılında Aybay&Aybay Hukuk Bürosu’nda avukat olarak başladı. 2005 yılında Med Marine’de Hukuk Müşaviri olarak başladığı görevine 2009 yılına kadar devam ettikten sonra, 2010-2012 yılları arasında YKM’de Hukuk Müşaviri olarak çalışmalarını sürdürdü. 2012 yılından bu yana ise, Pernod Ricard Türkiye’de birçok yöneticilik görevi yürütmüştür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.