Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite sağlık bakanlığı covid19 salgını Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi

Polatyol Dünya Devleri Arasında

Polatyol, ENR(Engineering News Record)  tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesine girdi.

Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Polatyol ENR’ın “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesine girdi.2016 yılında müteahhitlerin ülkeleri dışındaki faaliyetlerden elde ettikleri gelirlere göre hazırlanan ENR listesinde dünyanın en büyük 239’uncu firması oldu.

Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Türkiye’nin 10 yıldır dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde ikinci sırada olduğunu hatırlatarak, “Polatyol olarak bu büyük başarıya katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Polat, “Bugün Türkiye’nin her zamankinden daha hızlı koşmaya, daha fazla üretmeye ihtiyacı olduğunun bilincindeyiz. Türkiye ekonomisindeki istikrarın devamı için bundan sonra da çok daha güçlü bir şekilde çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.
Bu vizyonla, yurtdışındaki faaliyetlerimizi çok daha cesur adımlarla, daha ileri seviyelere taşımaya kararlıyız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.