Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla google suriye chp niğde milletvekili ömer fethi gürer akbank vodafone ato CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Şekerbank 2016 Yılının İlk Yarısında 20,8 Milyon TL Net Kar Elde Etti

Şekerbank'in 2016 yılının ilk yarısı itibariyle toplam aktifleri 23,1 milyar TL oldu. 2016’nın ikinci çeyreğinde toplam mevduatı 15 milyar TL'ye ulaşan Şekerbank’ın, toplam kredi hacmi ise 16 milyar TL’yi aştı. Bu yılın ilk altı ayı itibariyle 20,8 milyon TL net kar elde eden Şekerbank’ın öz kaynakları yıllık yüzde 6 büyüme ile 2,6 milyar TL’ye ulaştı.

‘Üretime desteğimiz artarak sürüyor’
Şekerbank Genel Müdürü Servet Taze, ilk yarı bilanço verilerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, üretime desteklerinin artarak sürdüğünün altını çizerek, 2016 Haziran sonu itibariyle bu yıl ilk kez finansal hizmet sağladıkları işletme ve çiftçi sayısının bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 36 yükseldiğini kaydetti.

Şekerbank’ın kuruluşundan gelen sorumlu bankacılık anlayışıyla ekonomiye değer katmak için her zamankinden daha da çok çalıştıklarının altını çizen Taze şöyle konuştu: “Kısa bir süre önce yaşadığımız olağanüstü günleri devlet ve milletimizin kenetlenmesiyle hep birlikte aştık. Bu süreçten daha da güçlenerek çıkan demokrasimizin ve ekonomimizin sağlam temellerinin verdiği güven ile Türkiye’nin yoluna daha güçlü bir şekilde devam edeceğine olan inancımız tamdır. Toplumsal değerlerimizin, milli birlik ve beraberliğimizin simgesi köklü bir kurum olarak 63 yıldır olduğu gibi üretimi, ticareti ve yatırımları destekliyor, ülkemizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Daha güçlü yarınlara ve yeni başarılara hep birlikte ulaşmak için var gücümüzle üreten Türkiye’nin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.