Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Sivrisinekler Uykunuzu Bölmesin

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş, 20 Ağustos Dünya Sivrisinek Günü vesilesiyle sivrisineklerden uzak bir uyku isteyenlere özel olarak tasarlanan alezini öneriyor. Sivrisinek Kovucu Alez, limon ve okaliptüs esansı içeren mikro kapsüllerle sivrisinekleri uzaklaştırdığı için uykunuz vızıltılarla bölünmüyor.

Yatak ve uyku ürünleri konusunda uzmanlığıyla tüketicilere yeni teknolojiler sunan Yataş, 20 Ağustos Dünya Sivrisinek Günü vesilesiyle sivrisineklerden uzak, rahat bir uykunun sırrını açıklıyor. Yataş’ın özel olarak tasarlanan ürünü Sivrisinek Kovucu Alez, limon ve okaliptüs esansı içeren mikro kapsülleri sayesinde sivrisinekleri uzaklaştırıyor.

Elyaf dolgusu ile stresi alan Sivrisinek Kovucu Alez, bu sayede mükemmel bir gece uykusunun ardından daha zinde bir günü de garanti ediyor. Poly cotton ve bambu karışımlı örme kumaştan hazırlanan Sivrisinek Kovucu Alez, ekstra yumuşak dokusuyla rahatlık sunarken yatağı da koruyor. 9 farklı ölçü seçeneği bulunan Sivrisinek Kovucu Alez, böylece her yatağa uyum sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
LimonYataşSivrisinek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.