TEB Kadın Bankacılığından “Kadına Değer Sigortası”

Türk Ekonomi Bankası (TEB),  BNP Paribas Cardif’in yeni ürünü “Kadına Değer Sigortası” ile kadına özel kanser türlerinde hastalık, vefat, maluliyet risklerinin yaratacağı finansal güçlüklere karşı kadın patronları ve ailelerini güvence altına alıyor.

Kadın Bankacılığı ile kadın iş gücünün desteklenmesi ve ekonomiye kazandırılması hedefiyle çalışan TEB, “Kadına Değer Sigortası” ile kadına özel kanser türlerinde risklere karşı onları güvence altına alıyor. Vefat, kadın hastalıkları ve hastalık sonrası maluliyet durumlarında geçerli olacak sigorta ürünü, kadınların hastalık durumunda karşılaşabileceği ek sorunlara da çözüm yaratmaya çalışırken, bu kapsamda kadınların hastalık sürecinde ihtiyaç duyabileceği psikolojik danışmanlığı,  sağlığını ve beden kilosunu korumaya yönelik diyetisyen ve beslenme danışmanlığı, gibi hizmetleri sunuyor.

Kadın Patronlara Yönelik Ürün ve Hizmetler

Kadın Bankacılığı ile işletmelerini büyütebilmeleri için gereken finansa, bilgiye, yeni pazarlara ve koçluğa erişim olmak üzere 4 temel konuda kadın patronlara özel eğitim, danışmanlık ve mentorluk alma olanakları sunan TEB, bu sayede kadın patronlara iş hayatının çeşitli alanlarında karşılaştıkları engelleri aşmaları konusunda bütünlüklü bir destek verecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.