Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

TEB, Türkiye’de En İyi Nakit Yönetimi Bankası Oldu

Türk Ekonomi Bankası(TEB), Asian Banking and Finance organizasyonu tarafından 4.kez Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçildi.

TEB, Asya piyasasında faaliyet gösteren Asian Banking and Finance tarafından KPMG, Deloitte Consulting, Ernst and Young ve PwC yetkililerinden oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle 4.kez “Türkiye’de Yılın En İyi Nakit Yönetimi Bankası” seçildi.

“4 Senedir Üst Üste Türkiye’de Lideriz”

TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün, TEB’ in müşterilerine finansal işlemler için sadece bankacılık hizmeti vermediklerini nakit yönetim ve danışmanlık hizmetlerini sunduklarını belirtti. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ve yenilikçi yaklaşımları ile beraber geliştirdikleri hizmetlerin başarısı ile böyle prestijle bir ödüle layık görüldüklerini belirtien Özgün, sözlerine şöyle devam etti

“Müşterilerimize yönelik düzenlediğimiz TEB Nakit Yönetimi Akademisi etkinliğimizi, bu yıl da Kasım ayında gerçekleştireceğiz. Bu yılki etkinliğimiz, müşterilerimizden oluşturduğumuz TEB Nakit Yönetimi Müşteri Danışma Kurulu’nun öneri ve tavsiyeleri ile şekillendi. Yine bu yıl başlattığımız TEB Cash Ekosistem buluşmaları ile müşterilerimiz ile bir araya geliyor, onların istek ve ihtiyaçlarını dinliyor, geleceğin nakit yönetimini birlikte inşa ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimizi sürdürecek, müşterilerimizin ve sektörün ihtiyaçlarını öncesinden tespit ederek yeni basariler elde etmeye devam edeceğiz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.