TEB’den ‘Akıl Fikir’ Yarışması

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ‘İcat Çıkar’ sloganıyla bu yıl 10’.sunu düzenlediği Akıl Fikir Yarışması’nın başvurularını 15 Ocağa kadar almaya başladı.

TEB'den yapılan açıklamada, 2006 yılından bu yana finans alanında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin ödüllendirildiği yarışmanın "www.icatcikar.com" internet adresi üzerinden başvuru yapılabileceği belirtildi.

‘Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun’, ‘Müşteri’ ve ‘Teknolojik Girişimci’ olmak üzere üç ayrı kategoride, bankacılık ve finans konusundaki yenilikçi, yaratıcı fikir ve projelerin başvurabileceği yarışmada, bölüm farkı gözetilmeyecek.

İcat Çıkaran En İyi ‘Fikir’ler 10 Yıldır Ödüllendiriliyor

‘Üniversite Öğrencisi-Yeni Mezun’ Kategorisinin birincisi 20 bin TL, ikincisi 10 bin TL, üçüncüsü ise 5 bin TL ödül kazanırken,  bu kategoride ilk 3’e girmeyi başaran tüm katılımcılar, yarışmanın başından bu yana destekçisi olan ve kendi Teknoloji, Inovasyon ve Girişimcilik Merkezi de bulunan  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA bursu almaya da hak kazanacak.

Katılımcılara finansal ödüllerin yanı sıra, TEB’de kariyer fırsatları, Bahçeşehir Üniversitesi MBA bursu, Roland Garros Seyahati ve TEB Girişim Evi’ne öncelikli katılım gibi haklar kazanacağı bildirildi.

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.