Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla gündem başlıkları hatay dsp PUBG MOBILE

TEB’den Esnafa ‘Bayrama Özel’ Kredi Kampanyası!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), küçük işletme sahiplerinin harcamalarının ve nakit ihtiyacının arttığı bayram dönemine özel yeni bir kredi kampanyası başlattı.

TEB, işletme sahibi müşterilerinin, nakit ihtiyacını uygun ödeme koşullarıyla karşılamaya hazırlandığını aktardı. Kampanya kapsamında, işletmelerin 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 TL’den başlayan taksitlerle karşılayabileceği belirtildi.

Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyası’na Nasıl Başvurulabilir?
 
24 ay vadeli olarak ödenebilecek ‘Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyası’na TEB şubelerinden başvurulabileceği ifade edildi. Açıklamada; kampanyanın, 30 Haziran 2017 Cuma Gününe kadar devam edeceği iletildi.
 
Boz, "Esnafımız kredi ihtiyaçlarını 24 ay vadeli olarak karşılayabilecek”
 
TEB KOBI Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, kampanya hakkında konuştu. Boz, hedeflerinin; TEB olarak, küçük işletmelerin finansman ihtiyacını hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılamak olduğunu açıkladı. Küçük işletmelerin, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunduklarını ifade eden Boz, “Yaklaşan bayrama özel başlattığımız kampanya ile esnafımız 50 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını 24 ay vadeli olarak karşılayabilecek” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.