Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp Pandemi tbmm Covid19 vakıfbank gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

TEB’den Taşıt Kredisi Ödemesinde 3 Ay Erteleme Fırsatı

TEB araç sahibi olmak isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. 

Türk Ekonomi Bankası, (TEB) bahar aylarında araç sahibi olmak isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile TEB’den taşıt kredisi alanlar ödemeye 3 ay sonra başlayacak.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), araç satışlarının yoğun olduğu bahar aylarına yönelik yeni bir araç kredisi kampanyası başlattı. 31 Mayıs tarihine kadar devam eden kampanya kapsamında, araç sahibi olmak isteyen müşterilerine cazip faiz oranlarıyla bahar fırsatı sunan TEB, ödemeleri de 3 ay erteliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Taşıt satışlarında büyük artış yaşanan bahar aylarında biz de TEB olarak müşterilerimize özel fırsatlar sunmaya odaklandık. Yeni taşıt kredisi kampanyamız kapsamında, müşterilerimiz hem düşük faiz oranlarından hem de üç ay taksit öteleme seçeneğinden faydalanabilecekler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.