Tekfen Holding Grup Şirketler Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü’ne Kurtuluş Yavuz Getirildi

Tekfen Holding Grup Şirketler Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü (CIO) görevine, Eczacıbaşı Sağlık Grubu IT Direktörü ve Dijital Dönüşüm Lideri görevini sürdüren  Kurtuluş Yavuz getirildi.

Geniş ölçekli ERP, iş zekası, üretim, pazarlama, satış, tedarik zinciri, M&A, kurumsal iletişim, finans, insan kaynakları ve teknik alanlarda çok sayıda uluslararası projede görev alan Kurtuluş Yavuz, 2012 yılından bu yana Eczacıbaşı Holding bünyesinde çalışan Yavuz, son olarak Eczacıbaşı Sağlık Grubu IT Direktörü ve Dijital Dönüşüm Lideri görevini sürdürüyordu.

Kurtuluş Yavuz Kimdir?

1971 Nevşehir doğumlu olan Kurtuluş Yavuz, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa Erkek Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1995 yılında İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yavuz, 1995 yılında Karma Group Armada’da Sistem ve Network mühendisi olarak profesyonel iş hayatına başladı. 1997 yılında IT Sistem Uzmanı olarak Roche’da kariyerine devam eden Yavuz, 2012 yılına kadar Roche’da çeşitli yurtiçi ve uluslararası yöneticilik görevlerini üstlendi. Dijital dönüşüm, endüstri 4.0, dijital pazarlama ve inovasyon konuları özel ilgi ve uzmanlık alanları olan Yavuz, evli ve 1 kız babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.