Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak ikinci yarı yeni akite saldırı cevdet yılmaz kalkınma bakanlığı sanayi üretim artışı chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ukrayna en düşük kurban fiyatı terör

TSKB ve EBRD’den Asset Medikal’e Destek Kredisi

TSKB ve EBRD, Türkiye genelinde  özel sektöre finansman sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ortak program kapsamında kaynak yaratmaya devam ediyor.  Her iki bankanın da yüzde 50 oranında ortak olduğu krediyle Asset Medikal firmasına 1 milyon Euro kaynak sağlandı.  Finansman, şirketin işletme sermayesi kapsamında kullandırılacak.

 

 

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD),  işletme sermayesi kapsamında; Türkiye’nin hızlı büyüyen tıbbi ekipman üreticilerinden Asset Medikal’e 1 milyon Euro tutarında kredi sağladı. 

TSKB ve EBRD’nin yüzde 50 oranında ortak olduğu kredi, sürdürülebilirlik kapsamında fırsat eşitliği ve sağlık alanlarını desteklemek amacıyla Asset Medikal’e verildi. Şirket, finansmanı pandemi koşullarında üretimini büyütmek ve istihdamda fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik çalışmalarında kullanacak. Finansman kapsamında; TSKB ve EBRD, Asset Medikal ile birlikte firma içinde fırsat eşitliğini iyileştirme konularında adımlar atacak. 

Asset Medikal’e sağlanan kredi,  EBRD ile TSKB’nin Türkiye genelinde özel sektörün finansmana erişimini  sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ortak program kapsamında kullandırılacak. TSKB ve EBRD’nin 2019 yılı mayıs ayında ikinci kez imzaladığı yeni risk paylaşım anlaşması, özel sektörün ihtiyacını karşılamaya devam ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.